1 maj 2022
13:30

Huddinge IF 3 Svart

Referat: Älvsjö AIK FF Utv 3 - Huddinge IF 3 Svart

Säsongens andra division 3-match spelades på Kämpetorps BP mot Älvsjö AIK FF. Lagen stod inför matchen på samma poäng och målskillnad.
Huddinge tog ledningen med 1-0 efter ett långskott från Mirac. Efter lite slarv av bortalaget höll sig Älvsjös anfallare sig påpassligt framme och gjorde 1-1.
Vi tog därefter ledningen med 2-1 genom Amadeus efter ett instick.
Yusuf, som var tveksam till spel efter att ha gjort illa foten på uppvärmningen, gjorde sedan 3-1 och när första halvlek var över ledde vi med 5-1.
Älvsjö inledde andra halvlek med hög press och mycket boll och reducerade till 5-2 och fortsatte därefter spela bra. Men vi tog oss samman och gick upp till 12-2 innan Älvsjö reducerade igen. I slutet av matchen rann det iväg och slutresultatet skrevs till slut till 19-3 efter många fina kombinationer och individuella prestationer. Bland annat gör vår duktige målvakt Axel 2 assist genom ett långt inspel i mittplan och ett utkast till högerkanten.

Slutresultat: Älvsjö AIK FF - Huddinge IF 3-19.

Målen: Amadeus 5, Yusuf 5, Farouk 4, Albin 2, Mert 2, Mirac 1.
Assist: Farouk 3, Amadeus 2, Albin 2, Axel 2, Yusuf 1, Mirac 1, Charlie 1, Mikael 1, Okänd 1.